19 mei Dare2Share Human Capital

19 mei 2021

Dare2Share
Op woensdag 19 mei organiseren we samen met het UWV en Sectorinstituut Transport en Logistiek van 15:00 tot 16:30 uur een online sessie over uitdagingen op de arbeidsmarkt voor logistiek Zeeland. Bertine Adriaansen en Nicky van Gremberghe (Adviseurs Werkgeversdiensten UWV) en Peter Lanza (Sectoradviseur STL) gaan in op de ontwikkelingen van de arbeidsmarkt en de instroom en duurzame inzetbaarheid van vakbekwaam personeel in transport en logistiek.

Deze bijeenkomst organiseren we specifiek voor bedrijven die geen HR-afdeling of HR-medewerkers hebben. Vanuit het programma Dare2Share bieden we een platform voor logistieke HR-vraagstukken. Waar kunnen we elkaar helpen en waar kunnen we expertise erbij vragen? We nodigen jullie uit om met ons en elkaar in gesprek te gaan over de uitdagingen waar we voor staan en welke oplossingen we voor ogen hebben. Na afloop van de bijeenkomst kijken we graag verder hoe we verder invulling kunnen geven aan de vraagstukken die leven. 

Meer informatie of wil je je opgeven voor deze online sessie? Dat kan bij Niek Brinkhuis (niekbrinkhuis@impulszeeland.nl). 

Ook interessant: vervolg op 22 juni (15:00 tot 16:30 uur) een bijeenkomst over Employer Branding: wat heb ik nodig om een aantrekkelijke werkgever te zijn? Zet deze ook alvast in je agenda!