Webinar Impact

11 juni 2020

Iedereen heeft zijn eigen definitie van impact. Hoe zorg je ervoor dat je iets ontwikkelt waar klanten daadwerkelijk iets aan hebben? Hoe creëer je maatschappelijke meerwaarde? En hoe kan je dit vervolgens meten?  

HZ Kenniscentrum Ondernemen en Innoveren 

Het HZ Kenniscentrum Ondernemen en Innoveren onderzoekt vraagstukken rondom innovatie en ondernemerschap. Hierbij staan de thema’s ‘klantinzicht en het realiseren van impact' centraal. Met innovatieve businessmodellen pakken ze op een ondernemende manier (sociaal) maatschappelijke problemen met meerdere doelgroepen of stakeholders aan. Naast een hoge kwaliteit, streven ze naar kennis die gemakkelijk inzetbaar is. Ze willen hiermee bijdragen aan betere en duurzamere innovaties van mkb-organisaties in Zeeland. Als partner van Dockwize is er een intensieve samenwerking tussen beiden partijen. Zo meet het HZ Kenniscentrum Ondernemen en Innoveren de impact van Dockwize en de innovatieprijs Emergo. Daarnaast dragen ze bij aan de programma’s.   

Ageeth van Maldegem is coördinator en senior onderzoeker van het HZ Kenniscentrum Ondernemen en Innoveren. Ze zit in de afrondende fase van haar promotieonderzoek. Hierbij doet ze onderzoek naar de wijze waarop mkb-organisaties tot verbetert klantinzicht kunnen komen en zo hun innovatiesucces kunnen vergroten.  

Webinar Impact 

Ageeth van Maldegem legt je graag uit waarom het realiseren van impact zo belangrijk is. Ze neemt je graag mee aan de hand van haar onderzoeken en bespreekt kort de theorie en praktijk aan de hand van een aantal mkb-casussen.  

Locatie: Online (eigen computer of laptop)

Datum:   11 juni 2020

Tijdstip:  15.00 uur - 15.30

 

AANMELDEN