Bedrijfspresentatie Kotra Yerseke

Netwerkbijeenkomst Wegtransport bij Kotra Yerseke

Donderdag 15 juni waren we met de Netwerkbijeenkomst Wegtransport te gast bij Kotra in Yerseke. Leo van Dillen praatte ons door de ins en outs van dit mooie bedrijf. Hij benadrukte de waarde van transparant werken en het belang van een groot netwerk. Met daarbij veel aandacht voor mens en milieu.

Henry van Hartingsveldt nam ons mee in de ontwikkelingen van eCMR. Een mooi systeem waarmee Kotra Logistics het belang van innovatie en duurzaamheid nog maar eens onderstreepte. Denk hierbij aan de reductie van papierstromen en het minder foutgevoelig maken van processen. Ondanks dat het even wennen was, zijn ook de chauffeurs erg te spreken over deze vorm van digitalisering.

Daarna werden we uitvoerig bijgepraat door Arjan Versloot van TIP over E-Reefer waarmee elektrisch aangedreven koelopleggers niet langer alleen maar toekomstmuziek zijn.

Tot slot werden we in verschillende groepen rondgeleid over het bedrijfsterrein, en daarbij mocht een bezoek aan de planningsafdeling zeker niet ontbreken. Indrukwekkend om te zien hoeveel er komt kijken bij het vervoeren van A naar B!

Bedankt Kotra Logistics voor het verzorgen van een erg waardevolle middag!