Bedrijfsbezoeken  Verladerskring Noord bezoekt Alternate

Verladerskring Noord bezoekt Alternate

Wie kan zich aansluiten bij
Zeeland Connect?

Ben jij als vervoerder, verlader, logistiek dienstverlener of terminal actief in de logistiek? Of ben je actief in de bouw, productie of een andere sector met een eigen warehouse of voertuigen? Sluit je dan aan bij Zeeland Connect.

Agenda

Bekijk hier onze agenda voor de komende periode

Gisteren was de tweede bijeenkomst van de nieuwe verladerskring `Noord` bij Alternate in Tholen.

Zeg je Alternate, dan zeg je computers en hardware. Alternate is sinds 1998 ook gevestigd in Nederland als zelfstandige aftakking van de Duitse moederorganisatie en telt momenteel meer dan 100 medewerkers. De afgelopen jaren is Alternate als online winkel uitgegroeid tot een begrip onder IT-liefhebbers én marktleider op het gebied van computerelektronica voor zowel particulieren als bedrijven.

Inmiddels is het assortiment verder uitgebreid én groeiende met producten als huishoudelektronica, gereedschappen, tuinartikelen en speelgoed. Om in de toekomst nog verder te groeien en ontwikkelen is in 2019 het nieuwe distributiecentrum en hoofdkantoor in Tholen in gebruik genomen. Tegenwoordig wordt er vanuit Duitsland, Nederland en België aan alle landen van Europa geleverd. Alternate is daarmee een van de meest succesvolle e-commerce ondernemingen in zijn branche.

We spraken met elkaar onder andere over de cyberbeveiligingswet (NIS2-richtlijn) en de nieuwe PGS regelgeving voor opslag van (Lithium) batterijen. Waardevol om kennis en ervaringen met elkaar uit te wisselen. Nico Bommelje gaf een rondleiding door het warehouse. 

Over drie maanden is de derde bijeenkomst en zijn we te gast bij Jean Ruinard van North Sea Port voor een mooie tour door de haven van Vlissingen. Ben je verlader in Zeeland en wil je hierbij zijn? Meld je dan aan!

Meer weten over Alternate Tholen: https://lnkd.in/eZ3Qdsjm

Met Nico Bommelje van Alternate | Rob Spruit van DSV – Global Transport and Logistics | Wilhelm Verton van Omoda | Fabian Vuik & Tino Domenie van Lamb Weston EMEA | Gerbrand Verton van YourSurprise | David van der Werf & Chris op ’t Hof van Medisol | Jean Ruinard van North Sea Port | Mariko Rouw & Remco de Rijke.

Innovatielijnen Zeeland Connect

Logistieke Stromen en Verbindingen

Zero Emissie Logistiek

Digitalisering en Robotisering

Autonoom Transport