Bedrijfsbezoeken Bezoek Bosman Transport

Bezoek Bosman Transport

Wie kan zich aansluiten bij
Zeeland Connect?

Ben jij als vervoerder, verlader, logistiek dienstverlener of terminal actief in de logistiek? Of ben je actief in de bouw, productie of een andere sector met een eigen warehouse of voertuigen? Sluit je dan aan bij Zeeland Connect.

Agenda

Bekijk hier onze agenda voor de komende periode

๐—ก๐—˜๐—ง๐—ช๐—˜๐—ฅ๐—ž๐—•๐—œ๐—๐—˜๐—˜๐—ก๐—ž๐—ข๐— ๐—ฆ๐—ง ๐—ช๐—˜๐—š๐—ง๐—ฅ๐—”๐—ก๐—ฆ๐—ฃ๐—ข๐—ฅ๐—ง๐—•๐—ผ๐˜€๐—บ๐—ฎ๐—ป ๐—ง๐—ฟ๐—ฎ๐—ป๐˜€๐—ฝ๐—ผ๐—ฟ๐˜

Weer een geslaagde Netwerkbijeenkomst Wegtransport, deze keer bij G. Bosman Transport in Nisse. Zoals gebruikelijk starten we zo’n bijeenkomst met presentaties, waarna de rondleiding door het bedrijf een mooi kijkje in de keuken geeft. En het netwerken als afsluiter ontbreekt natuurlijk ook niet; een goed moment om elkaar weer bij te praten. Want daar organiseren we als Zeeland Connect uiteraard deze Netwerkbijeenkomsten Wegtransport voor, samen met Transport en Logistiek Nederland en Provincie Zeeland.

Al vier generaties lang houdt het Zeeuwse familiebedrijf G. Bosman Transport zich succesvol met transport bezig. Inmiddels zijn ze uitgegroeid tot specialist in het transport van agrarisch losgestort en gepalletiseerd transport. Dagelijks rijden er 120 trucks door West-Europa om talrijke soorten agri- en foodproducten te vervoeren.ย Ze hebben een eigen, groot garage bedrijf waar ze autoโ€™s keuren, schadeherstel doen, nieuwe auto’s opbouwen en een spuitkabine en wasstraat hebben. Een mooi bedrijf waar veel gebeurt! Dank Giljo Bosman, Wiebe Bosman en Wim Minnaard voor de interessante presentatie en ontvangst in Nisse!

En daar bleef het niet bij, want er was nog tijd voor meer interessante onderwerpen:ย 

Jakolien van der Meer van HZ University of Applied Sciences over het TCO-model: er zijn mogelijkheden om kosteloos uit te laten rekenen wanneer je het beste overstapt op elektrisch rijden รฉn ervaring op te doen door 1 week met een elektrische bestelbus te rijden.ย 

Cees-Willem Koorneef over de Zero-Emission Truck Academy: deze academy heeft als doel om kennis te delen over het verduurzamen van je wagenpark, de techniek en regelgeving (bij voldoende animo starten we hiermee, dus informeer zeker als je interesse hebt via info@zeeland-connect.nl).ย 

Peter Damen van EQUANS over laden in de logistiek: realiseren van laad en energievoorzieningen voor (toekomstige) elektrische trucks waarbij Equans graag meedenkt in laadoplossingen.

Rob Koppejan over Connected Transport Corridors: de uitwisseling van data en gebruik van slimme stoplichten met als doel de bereikbaarheid, veiligheid en duurzaamheid van de logistieke sector te verbeteren.

We kijken terug op een mooie opkomst met 30 professionals uit het wegtransport. Wil je als vervoerder ook graag aansluiten bij deze Netwerkbijeenkomst Wegtransport? Stuur een bericht naarย Remco de Rijke of mail naarย remcoderijke@impulszeeland.nl.

Innovatielijnen Zeeland Connect

Logistieke stromen en verbindingen

Zero emissie logistiek

Digitalisering en robotisering

Autonoom transport