Bedrijfsbezoeken Bezoek Zeebrugge

Bezoek Zeebrugge

Wie kan zich aansluiten bij
Zeeland Connect?

Ben jij als vervoerder, verlader, logistiek dienstverlener of terminal actief in de logistiek? Of ben je actief in de bouw, productie of een andere sector met een eigen warehouse of voertuigen? Sluit je dan aan bij Zeeland Connect.

Agenda

Bekijk hier onze agenda voor de komende periode

Kernteam Zeeland Connect bezoekt de haven van Zeebrugge

Zeeland Connect heeft een stuurgroep en kernteam, met vertegenwoordigers uit het onderwijs, de overheden en het bedrijfsleven. Samen werken we aan hetzelfde doel: de logistiek in Zeeland versterken. We overleggen regelmatig en afgelopen maand hadden we een hele interessante locatie voor de vergadering van het kernteam: Port of Zeebrugge! Wat kan er nu beter zijn dan frisse zeelucht na al die online vergaderingen!

We werden door Barbara Peene van POM West-Vlaanderen ontvangen in de Future Logistics Hub. Op een interactieve manier kun je hier kennismaken met de logistiek van de toekomst. En dankzij de interessante presentatie van Patrick Van Cauwenberghe van Port of Antwerp-Bruges zijn we op de hoogte van de ontwikkelingen in de haven van Zeebrugge.

Mooi en inspirerend om te zien voor welke ontwikkelingen en uitdagingen beide organisaties staan en hoe ze daar mee omgaan. 

Innovatielijnen Zeeland Connect

Logistieke stromen en verbindingen

Zero emissie logistiek

Digitalisering en robotisering

Autonoom transport