Crossborder Congres 23 november 2021

Crossborder Congres 23 november 2021

De toekomst is samen!

​Is uw bedrijf gevestigd in de Nederlands-Vlaamse grensregio of bent u op zoek naar baankansen in deze regio? Dan nodigen wij u van harte uit om deel te nemen aan ons Crossborder Congres.

“De toekomst is samen “

Dit crossborder congres wordt georganiseerd door Zeeland & West-Brabant Business. EURES Scheldemond is hoofdpartner van dit event. Het doel van dit congres is om samen met u op zoek te gaan grensoverschrijdende kansen.

Wat heeft dit congres u te bieden?

• Ontmoetingen tussen werkgevers en werkzoekenden in de grensregio Nederland-Vlaanderen

• Laat u inspireren door deskundige keynote sprekers op gebied van regionale ontwikkelingen, ondernemerschap en trendwatching

• Netwerking tussen werkgevers en partners

Internationale kansen

Kom in contact met andere kennispartners over het internationaal vestigen of uitbreiden van uw organisatie. Ga met deze partners in gesprek tijdens de netwerkmomenten of separaat tijdens de 1 op 1 online sessies.

Op zoek naar personeel?

Om voor- en achteraf ontmoetingen tussen werkzoekenden en werkgevers te faciliteren wordt voor dit congres de online matchingstool GrensMatch ingezet. Als werkgever kunt u, door middel van het aanmaken van een account, uw juiste kandidaat vinden op basis van competenties, motivatie en voorkeursberoep. In de aanloop naar het congres maar ook hierna worden aanmeldingen en matches actief gemonitord. Inschrijven kan hier. Een animatie over de werking van de matchingstool vindt u hier.

Belangrijke informatie aanmelding event

Dit evenement wordt georganiseerd volgens de richtlijnen met betrekking tot Covid-19, die door de Vlaamse en Nederlandse overheid zijn gesteld. Hierdoor zijn we gebonden aan vaste bezoekersaantallen waarbij we streven naar een zo divers mogelijk deelnemersveld.

Met inachtneming van de huidige richtlijnen kunnen wij helaas slechts een beperkt aantal personen live aanwezig laten zijn bij dit event. Om een zo gevarieerd mogelijk publiek aan werkgevers, werkzoekenden en geïnteresseerden rondom het Crossborder thema te creëren kunt u als werkgever of werkzoekende slechts 1 persoon aanmelden via dit formulier.

In verband met het thema en de inhoud van deze avond worden met name bedrijven met personeel en werkzoekenden gevraagd om zich aan te melden voor dit event.

Om bovenstaande redenen kunnen wij uw aanmelding helaas nog niet direct definitief maken. We zullen u ongeveer 3 weken voorafgaand aan het event hierover verder informeren.

Wanneer het evenement niet onsite doorgang kan vinden zal het evenement volledig online worden georganiseerd. Dit zal dan plaatsvinden op 23 november.

Aanmelden: klik hier.