Nieuws Digitaal Doen!

Digitaal Doen!

Wie kan zich aansluiten bij
Zeeland Connect?

Ben jij als vervoerder, verlader, logistiek dienstverlener of terminal actief in de logistiek? Of ben je actief in de bouw, productie of een andere sector met een eigen warehouse of voertuigen? Sluit je dan aan bij Zeeland Connect.

Agenda

Bekijk hier onze agenda voor de komende periode

Digitalisering in de logistiek

 

Veiliger werken, beter plannen, sneller schakelen, meer efficiency. Digitalisering biedt veel voordelen in de logistiek. Maar welke ontwikkelingen zijn er en hoe geef je hier praktisch invulling aan in jouw bedrijf? Dat laten we je graag zien tijdens het event ‘Digitalisering in de logistiek’ op donderdag 21 oktober bij Kloosterboer.

 

Kloosterboer

Kloosterboer heeft ruim 4.700.000 m3 aan gekoelde opslagcapaciteit voor voedselproducten. Het familiebedrijf is toonaangevend in onder meer opslag, logistiek en logistieke IT-oplossingen. Samen met Nedbase voerde Kloosterboer vergaande digitalisering door in zijn logistieke processen. Het bedrijf laat tijdens een presentatie en rondleiding graag zien hoe.

Hoe jij kunt digitaliseren

Tijdens het event kom je meer te weten over de containerterminal van de toekomst, maar ook over kleine praktische digitaliseringsmogelijkheden om jouw bedrijfsprocessen efficiënter te maken. Tijdens de workshop ga je hier actief mee aan de slag en ontdek je hoe Digitaal Doen Zeeland jou kan helpen digitaliseren.

Het programma

15.30 uur            Welkom & introductie

15.40 uur            Presentatie Digitalisering bij Kloosterboer

16.30 uur            Rondleiding

17.00 uur            Workshop

17.30 uur            Netwerkborrel

 

Dit event wordt georganiseerd door Digitaal Doen Zeeland, in samenwerking met Zeeland Connect. 

AANMELDEN 

Innovatielijnen Zeeland Connect

Logistieke Stromen en Verbindingen

Zero Emissie Logistiek

Digitalisering en Robotisering

Autonoom Transport