Zeeland Connect On Tour 2023

Zeeland Connect On Tour 2023

03 april t/m 06 april 2023

We komen graag bij jou als ondernemer langs om te bespreken wat er allemaal speelt binnen logistiek Zeeland. Daarom gaan we dit voorjaar on tour met onze trailer langs vier hele mooie bedrijven in de provincie, waar we elkaar kunnen ontmoeten. Op elke locatie zoomen we in op specifieke logistieke onderwerpen door interactieve presentaties en breakout-sessies. Tot slot wordt er op ieder bedrijf een rondleiding gegeven en kun je een kijkje in de keuken nemen. We bieden je een interactieve bijeenkomst met volop gelegenheid om te netwerken!

Programma:

 1. Maandag 3 april: bezoek aan Adri & Zoon, Yerseke (middag)
 2. Dinsdag 4 april: bezoek aan Omoda, Zierikzee (middag)
 3. Woensdag 5 april: bezoek aan Van Opdorp Transportgroep, Sas van Gent (keuze uit ochtend of middag)
 4. Donderdag 6 april: bezoek aan Dek Opleidingen, Goes (middag)
 5. Donderdag 6 april: afsluitend netwerkevent bij Louwman, Goes

We hebben tijdens iedere bijeenkomst ruimte voor een groep van 25 ondernemers. Kleinschalige ontmoetingen met collega’s die net als jij werkzaam zijn in en met logistiek en transport. Je kunt inschrijven voor een van de bijeenkomsten die we organiseren en uiteraard ben je ook van harte welkom bij het grote netwerkevent op donderdagmiddag in Goes.

Locaties

Maandag 3 april: Adri & Zoon in Yerseke

Maak kennis met dit familiebedrijf (sinds de oprichting door Adri Sr. in 1983), dat dagelijks vis, schelp- en schaaldieren van over de hele wereld inkoopt. Hiervoor maakt het bedrijf gebruik van maar liefst 25 verschillende visafslagen in het binnen- en buitenland. Wat betekent dat voor het logistieke proces?

 • van 14:00 – 16:00 uur (inloop vanaf 13:30 uur) 

Dinsdag 4 april: Omoda in Zierikzee 

Ook in Zeeland ontbreken grote spelers op het gebied van e-commerce niet! Omoda is benoemd tot Retailer of the Year 2022-2023, slechts 1 jaar na de lancering van hun kledingcollectie. Daar willen we meer van weten!

 • van 14:00 – 16:00 uur (inloop vanaf 13:30 uur) 

Woensdag 5 april  Van Opdorp Transport in Sas van Gent 

Van Opdorp laat ons zien hoe zij met verduurzaming en digitalisering omgaan en geven ons een kijkje op de nieuwe terminal, onderdeel van hun logistieke dienstverlening. Scania is ook aanwezig met een hybride truck, waarmee Van Opdorp ook ervaring heeft opgedaan. Ze vertellen je graag hun ervaringen.

 • van 10:00 – 12:00 uur (inloop vanaf 09:30 uur) i.s.m. Scania of
 • van 14:00 – 16:00 uur (inloop vanaf 13:30 uur) i.s.m Scania

Donderdag 6 april: Dek Opleidingen in Goes 

De evolutie van de vrachtwagen: welke moderne hulpmiddelen heeft de chauffeur tegenwoordig tot zijn/haar beschikking en wat kunnen we in de toekomst verwachten? Dek Opleidingen neemt ons mee!

 • van 14:00 – 16:00 uur (inloop vanaf 13:30 uur)

Donderdag 6 april: Netwerkevent

Samen met onze partner Louwman organiseren we een feestlijke afsluiting van onze Zeeland Connect On Tour. Van 16:00 tot 18:00 uur ontvangen we je graag bij Louwman Mercedes-Benz in Goes. Cees-Willem Koorneef, programmamanager van Zeeland Connect, neemt je mee in het belang van de transport en logistiek in Zeeland.

 • van 16:00 – 18:00 uur

 

Tot snel, we kijken er al naar uit!

 

Voorwaarden

 1. Inschrijven: Via het formulier hieronder kun je je aanmelden voor een van de bijeenkomsten. We ontvangen graag jouw keuze. Als er genoeg plaatsen vrij zijn, kunnen we jou indelen. Je ontvangt zo snel mogelijk bericht van ons.
 2. Toestemming gebruik beeldmateriaal: Tijdens Zeeland Connect On Tour maken wij foto’s en video-opnamen. Door je te registreren voor dit evenement, ga je ermee akkoord dat er van 3 tot en met 6 april tijdens de bijeenkomsten en het netwerkevent foto’s en video’s van je gemaakt mogen worden door Zeeland Connect voor publicatie op onze website www.zeeland-connect.nl en LinkedIn-pagina www.linkedin.com/company/zeeland-connect.
 3. Gratis toegang: Dankzij onze strategische partners kunnen wij dit event gratis aanbieden. We attenderen je erop dat jouw aanmelding niet vrijblijvend is. Op basis van het aantal geregistreerde aanmeldingen kopen wij eten en drinken in. No shows betekent dat we eten moeten weggooien. Dit past niet in ons duurzame beleid. Daarnaast zijn de plaatsen in de trailer beperkt en ontneem je iemand anders de kans om erbij te zijn als je niet komt. Als je zonder opgave van reden niet komt, dan brengen we je € 50,- in rekening.

Inschrijven

Geef hier jouw voorkeur op:

Ja, ik kom naar het netwerk event in Goes:

Via deze registratie ga je akkoord met de voorwaarden.