Jaarcongres Zeeland Connect

Jaarcongres Zeeland Connect 2021

Wat kijken we ernaar uit om jullie weer bij elkaar te brengen bij het Jaarcongres van Zeeland Connect! Dit kennis- en netwerkevent voor transport & logistiek in Zeeland met het thema ‘Verandermanagement & Sociale Innovatie’ vindt plaats op 14 oktober 2021. Zeeland Connect heeft als doel de logistiek in Zeeland te versterken. We brengen partners en ondernemers samen om kennis en inspiratie op te doen en zeker ook te delen. Reconnecten dus. Vanuit het Industrieel Museum in Sas van Gent bieden we je een boeiend jaarcongres aan.

Spelers in de logistiek kunnen zich aanmelden voor het jaarcongres:

  • Medewerkers uit de Zeeuwse logistieke sector (kennisinstellingen, overheden, bedrijfsleven) 
  • Logistieke medewerkers van Zeeuwse bedrijven 
  • Medewerkers van belangenorganisaties in de logistiek 

Datum: Donderdag 14 oktober

Tijd: 15:30 – 22:00 uur

Locatie: Industrieel Museum, Westkade 114, Sas van Gent

Programma

15:30 – 16:00 Ontvangst & registratie, bezoek ontmoetings- en inspiratieplein

16:00 – 16:15 Inleiding thema en paneldiscussie

17:30 – 18:30 Inspiratiesessies ronde 1

18:30 – 19:30 Pauze, bezoek ontmoetings- en inspiratieplein

19:30 – 20:30 Inspiratiesessies ronde 2

20:30 – 20:45 Ophalen en samenvatten inspiratiesessies

20:45 – 22:00 Netwerkborrel, bezoek inspiratieplein

Sneak peak inhoud programma

Bij de vaststelling van het thema voor het Jaarcongres van Zeeland Connect 2021 hebben we gekozen voor ‘Verandermanagement en Sociale Innovatie’. Achtergrond van dit thema zijn de zeer snel op ons afkomende disruptieve ontwikkelingen die ons bekende businessmodellen zullen uitdagen en onze manier van werken substantieel en definitief zullen veranderen. Denk hierbij aan digitalisering & robotisering, de energietransitie en de veranderende verhoudingen op de arbeidsmarkt. 

Het is niet de vraag of er voor bedrijven en organisaties iets gaat veranderen, maar in welke mate bedrijven en organisaties in staat zijn zich aan te passen. Tonen we ons volgers, met het risico dat dingen ons straks overkomen en we te laat zijn en ingehaald worden door de realiteit? Of nemen we initiatief en gaan we met onze bestaande en vertrouwde businessmodellen terug naar de tekentafel om ze toekomstproof te maken, uitgaande van een nieuwe realiteit. En hoe nemen we onze organisaties en medewerkers mee in deze verandering? 

Zeeland Connect wil ondernemers en organisaties inspireren om niet af te wachten, maar leiderschap te tonen en na te denken hoe relevant te blijven in onze snel veranderende wereld. Tijdens het jaarcongres willen we de aanwezige kennis en ervaring benutten en kansen grijpen om samen richting te geven aan een blijvend sterke logistieke sector in Zeeland. 

Gratis toegang

Dankzij onze strategische partners kunnen wij dit event gratis aanbieden. We attenderen je erop dat jouw aanmelding niet vrijblijvend is. Op basis van het aantal geregistreerde aanmeldingen kopen wij eten en drinken in. No shows betekent dat we eten moeten weggooien. Dit past niet in ons duurzame beleid.

(Corona)toegangsbewijs

Voor het bezoek aan ons jaarcongres heb je naast je registratie ook een coronatoegangsbewijs nodig. Dit bewijs maak je met een negatieve testuitslag, een vaccinatiebewijs of een bewijs dat je hersteld bent van corona. Op onze website lees je hoe je een coronatoegangsbewijs kunt maken. Wij zullen je om dit zogenaamde coronatoegangsbewijs vragen bij aanvang van het Jaarcongres.

Aanmelden kan via deze Jaarcongres Registratiepagina: