Bedrijfsbezoeken Netwerkbijeenkomst Wegtransport bij Kotra Yerseke

Netwerkbijeenkomst Wegtransport bij Kotra Yerseke

Wie kan zich aansluiten bij
Zeeland Connect?

Ben jij als vervoerder, verlader, logistiek dienstverlener of terminal actief in de logistiek? Of ben je actief in de bouw, productie of een andere sector met een eigen warehouse of voertuigen? Sluit je dan aan bij Zeeland Connect.

Agenda

Bekijk hier onze agenda voor de komende periode

Netwerkbijeenkomst Wegtransport bij Kotra Yerseke

Donderdag 15 juni waren we met de Netwerkbijeenkomst Wegtransport te gast bij Kotra in Yerseke. Leo van Dillen praatte ons door de ins en outs van dit mooie bedrijf. Hij benadrukte de waarde van transparant werken en het belang van een groot netwerk. Met daarbij veel aandacht voor mens en milieu.

Henry van Hartingsveldt nam ons mee in de ontwikkelingen van eCMR. Een mooi systeem waarmee Kotra Logistics het belang van innovatie en duurzaamheid nog maar eens onderstreepte. Denk hierbij aan de reductie van papierstromen en het minder foutgevoelig maken van processen. Ondanks dat het even wennen was, zijn ook de chauffeurs erg te spreken over deze vorm van digitalisering.
Daarna werden we uitvoerig bijgepraat door Arjan Versloot van TIP over E-Reefer waarmee elektrisch aangedreven koelopleggers niet langer alleen maar toekomstmuziek zijn.
Tot slot werden we in verschillende groepen rondgeleid over het bedrijfsterrein, en daarbij mocht een bezoek aan de planningsafdeling zeker niet ontbreken. Indrukwekkend om te zien hoeveel er komt kijken bij het vervoeren van A naar B!
Bedankt Kotra Logistics voor het verzorgen van een erg waardevolle middag!

Innovatielijnen Zeeland Connect

Logistieke stromen en verbindingen

Zero emissie logistiek

Digitalisering en robotisering

Autonoom transport

Adres:

Zeeland Connect
Edisonweg 37 D1,
4382 NV Vlissingen

© IBC Communicatie 2024 voor Zeeland Connect