Nieuwe programmamanager voor Zeeland Connect

Cees-Willem Koorneef nieuwe programmanager

Patricia van Damme sloot eind februari het boek Zeeland Connect om per 1 maart aan de slag te gaan als concerncontroller/strategisch adviseur bij de gemeente Terneuzen. We verwelkomen Cees-Willem Koorneef, die Patricia opvolgt. 

Verbinden en impact

Cees-Willem, 55 jaar oud, heeft een lange ervaring als senior projectmanager. “Ik ben bij meerdere regionale projecten betrokken en zet graag mijn netwerk en inhoudelijke ervaring in voor het Zeeuwse logistieke platform. Ik was ruim 30 jaar actief in de haven van Rotterdam (Douane en Havenbedrijf) en daaraan gelinkte projecten en innovaties met betrekking tot veiligheid en duurzaamheid. Mijn kracht ligt in het verbinden van publiek en private partijen en mijn aanpak is gericht op het maken van impact.”

De belangrijkste rol voor Cees-Willem is de continuïteit van de innovatielijnen en het Zeeland Connect programma te borgen, en hierin zowel het kernteam als de stuurgroep te faciliteren. Het inzetten van zijn nieuwe (ook bovenregionale) contacten kan het programma helpen in haar eigen toegevoegde waarde voor het netwerk.

Je kunt Cees-Willem bereiken via:
Telefoon: 06 23693774
E-mail: ceeswillemkoorneef@zeeland-connect.nl