Nieuwe Project Manager per 01 april 2020

Nieuwe Project Manager per 1 april 2020

 

Per 1 april starten er twee Project Managers bij Zeeland Connect. We hebben hen gevraagd om kort iets over zichzelf te vertellen zodat u alvast op deze manier kennis met hen kunt maken.

Graag wil ik mij aan u voorstellen, mijn naam is Niek Brinkhuis en ben 28 jaar, woon in Middelburg samen met Loïs en onze jongens Luca van bijna 3 jaar en Boas van 8 maanden. Ik kijk en speel graag voetbal en spring af en toe op de wielrenfiets met een aantal vrienden. Dan geniet ik van het mooie Zeeuwse landschap.

Bij Impuls Zeeland zal ik de rol van projectmanager Logistiek en Energietransitie vervullen. Mijn achtergrond is een logistieke en economische opleiding en heb gewerkt in meerdere logistieke functies met operationele en projectmatige ervaring. Mijn interesse liggen ook bij het zoeken naar duurzame oplossingen, dit kan te maken hebben met mobiliteit maar ook gerelateerd aan energie.

Ik kijk ernaar uit om te adviseren en te helpen met de vraagstukken die spelen bij de Zeeuwse bedrijven.