Nieuwe Project Manager per 01 april 2020

Nieuwe Project manager per 1 april 2020

 

Per 1 april starten er twee Project Managers bij Zeeland Connect. We hebben hen gevraagd om kort iets over zichzelf te vertellen zodat u alvast op deze manier kennis met hen kunt maken.

Vanuit het vandaag zonnige Heinkenszand een korte introductie van mijzelf.  Mijn naam is Kymo Engelman, dat klinkt wellicht wat exotisch, maar blijkbaar had ik 47 jaar geleden in Bergen op Zoom gewoon ontzettend creatieve ouders.

Afgelopen december viel mijn oog op een opvallende Linkedin vacature, “Projectmanager Logistiek en energie transitie” luide de titel, ik moest natuurlijk even twee keer kijken. Eigenlijk best wel buiten mijn comfortzone, maar toch ook met veel raakvlakken. 

Inmiddels ben ik ruim 21 jaar werkzaam in de e-commerce logistiek. Begonnen in loondienst maar inmiddels 9 jaar als zelfstandig ondernemer met mijn bedrijf Elivery. Ik adviseer en begeleid e-commerce projecten op het vlak van logistiek. Dat varieert van het bouwen, inrichten en opstarten van volledige magazijnen voor 3pl’s, advies over “last mile” transport tot grote grensoverschrijdende verhuis projecten van buitenlandse webshops. De laatste jaren heb ik o.a. gewerkt voor Katoen Natie, Gamma, Nespresso, Karwei en Made.com.

Zoals 20 jaar geleden e-commerce disruptief was, word ik op dit moment ontzettend getriggerd door automatisatie, robotisering, domotica en nieuwe energieoplossingen. Privé rij ik al sinds 2014 met een elektrische auto en ligt het dak van ons huis vol met zonnepanelen.  Vanaf 1 april zal ik op parttimebasis en mijn weg gaan zoeken binnen Impuls om vanaf 1 juni fulltime aan de slag te gaan. Dicht bij huis, nieuwe avonturen en vooruitstrevende technieken…. Ontzettend veel zin in!