Registratie Zeeland Connect Jaarcongres 2021

Schrijf je nu in voor het jaarcongres

14 oktober 2021 Industrieel Museum Sas van Gent

Geef hier jouw voorkeur op:

Ja, ik kom naar het netwerk event in Goes:

Via deze registratie ga je akkoord met de voorwaarden.

Programma

Zeeland Connect heeft als doel de logistiek in Zeeland te versterken. We brengen partners en ondernemers samen om kennis en inspiratie op te doen en zeker ook delen. Vanuit het Industrieel Museum in Sas van Gent bieden we je een boeiend jaarcongres aan.

Spelers in de logistiek kunnen zich aanmelden voor het jaarcongres:

  • Medewerkers uit de Zeeuwse logistieke sector (kennisinstellingen, overheden, bedrijfsleven) 
  • Logistieke medewerkers van Zeeuwse bedrijven 
  • Medewerkers van belangenorganisaties in de logistiek 

Datum: Donderdag 14 oktober
Tijd: 15:30 – 22:00 uur
Locatie: Industrieel Museum, Westkade 114, Sas van Gent

Programma

15:30 – 16:00 Ontvangst & registratie, bezoek ontmoetings- en inspiratieplein

16:00 – 16:15 Inleiding thema en paneldiscussie

17:30 – 18:30 Inspiratiesessies ronde 1

18:30 – 19:30 Pauze, bezoek ontmoetings- en inspiratieplein

19:30 – 20:30 Inspiratiesessies ronde 2

20:30 – 20:45 Ophalen en samenvatten inspiratiesessies

20:45 – 22:00 Netwerkborrel, bezoek inspiratieplein

 

Inspiratiessies

Je titel komt hier

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Energietransitie en zero emissie transport

Energietransitie en zero emissie transport
verzorgd door Robert Gunsing (Mobilyze) en Kymo Engelman (Impuls Zeeland)

De energietransitie dwingt ondernemers tot actie. Dat is geen nieuws meer. Alleen: waar begin je? Met hun verminder, verduurzaam en verbeter aanpak schetst Mobilyze welke mogelijkheden er zijn om nu al een start te maken met het elektrificeren van je wagenpark. Altijd afgestemd op de ambities en de specifieke situatie van jouw bedrijf. Door nu al bezig te zijn met je netaansluiting, zonnepanelen en laadinfrastructuur is de overstap naar de elektrische vrachtwagen niet alleen duurzamer maar ook financieel erg interessant!  Tijdens de sessie krijg je zelf de tools om heel gericht kunt overgaan tot actie. Laat je verrassen door wat wel al kan.

Effectief digitaliseren

Effectief digitaliseren
verzorgd door Ruurd Portman (PIT) en Rick van Sluijs (North Sea Port)

In deze inspiratiesessie geeft Ruurd Poortman een kijkje in de keuken hoe hij met zijn canvas effectief digitaliseren bedrijven meeneemt in de digitale transformatie. Een tipje van de sluier: begin met een plan. Met het Zeeland Connect werkboek wat alle deelnemers aan het Jaarcongres ontvangen kun je concreet aan de slag met jouw plan voor effectief digitaliseren.

Sociale innovatie in bedrijf

Sociale innovatie in bedrijf
Verzorgd door Fred Nooijen (Kennis DC Logistiek / Fontys Hogeschool) en Niek Brinkhuis (Impuls Zeeland)

Sociale innovatie draait om het beter benutten van talenten en het vinden van nieuwe manieren van organiseren en managen. Fred Nooijen ontwikkelde in samenwerking met onder andere TNO een toolbox sociale innovatie voor de logistiek. Deze toolbox bevat verschillende laagdrempelige (gratis) hulpmiddelen die je helpen te werken aan sociale innovatie binnen jouw bedrijf of organisatie. 

Toestemming gebruik beeldmateriaal

Tijdens het jaarcongres maken wij foto’s en video-opnamen. Door je te registreren voor dit evenement, ga je ermee akkoord dat op 14 oktober tijdens het jaarcongres foto’s en video’s van je gemaakt mogen worden door Zeeland Connect voor publicatie op de website www.zeeland-connect.nl en LinkedIn-pagina www.linkedin.com/company/zeeland-connect.

Gratis toegang

Dankzij onze strategische partners kunnen wij dit event gratis aanbieden. We attenderen je erop dat jouw aanmelding niet vrijblijvend is. Op basis van het aantal geregistreerde aanmeldingen kopen wij eten en drinken in. No shows betekent dat we eten moeten weggooien. Dit past niet in ons duurzame beleid.

(Corona)toegangsbewijs

Voor het bezoek aan ons jaarcongres heb je naast je registratie ook een coronatoegangsbewijs nodig. Dit bewijs maak je met een negatieve testuitslag, een vaccinatiebewijs of een bewijs dat je hersteld bent van corona. Op onze website lees je hoe je een coronatoegangsbewijs kunt maken. Wij zullen je om dit zogenaamde coronatoegangsbewijs vragen bij aanvang van het Jaarcongres.

Hartelijk dank voor je registratie voor het jaarcongres van Zeeland Connect! We kijken er naar uit om je in Sas van Gent te ontmoeten!

Je ontvangt een bevestiging van ons per e-mail. 

Industrieel Museum Sas van Gent