Registratiepagina Events Zeeland Connect

Registratiepagina Events Zeeland Connect

Schrijf u nu in op één van onze events.

Geef hier jouw voorkeur op:

Ja, ik kom naar het netwerk event in Goes:

Via deze registratie ga je akkoord met de voorwaarden.

Toestemming gebruik beeldmateriaal

Tijdens het jaarcongres maken wij foto’s en video-opnamen. Door je te registreren voor dit evenement, ga je ermee akkoord dat op 14 oktober tijdens het jaarcongres foto’s en video’s van je gemaakt mogen worden door Zeeland Connect voor publicatie op de website www.zeeland-connect.nl en LinkedIn-pagina www.linkedin.com/company/zeeland-connect.

Gratis toegang

Dankzij onze strategische partners kunnen wij dit event gratis aanbieden. We attenderen je erop dat jouw aanmelding niet vrijblijvend is. Op basis van het aantal geregistreerde aanmeldingen kopen wij eten en drinken in. No shows betekent dat we eten moeten weggooien. Dit past niet in ons duurzame beleid.

(Corona)toegangsbewijs

Voor het bezoek aan ons jaarcongres heb je naast je registratie ook een coronatoegangsbewijs nodig. Dit bewijs maak je met een negatieve testuitslag, een vaccinatiebewijs of een bewijs dat je hersteld bent van corona. Op onze website lees je hoe je een coronatoegangsbewijs kunt maken. Wij zullen je om dit zogenaamde coronatoegangsbewijs vragen bij aanvang van het Jaarcongres.

Hartelijk dank voor je registratie voor het jaarcongres van Zeeland Connect! We kijken er naar uit om je in Sas van Gent te ontmoeten!

Je ontvangt een bevestiging van ons per e-mail.