Aanmelden CEO-Diner 2024

CEO-Diner 2024 Zeeland Connect

 De (Zeeuwse) logistieke sector is enorm in verandering. Om in te kunnen spelen op al deze veranderingen en toegevoegde waarde te kunnen blijven leveren voor ons netwerk, hebben ook wij met Zeeland Connect de afgelopen periode een behoorlijke transitie en professionaliseringsslag doorgemaakt. En omdat wij het erg belangrijk vinden om samen met onze partners stil te staan bij al deze ontwikkelingen, nodigen wij je hierbij dan ook graag uit voor ons jaarlijkse CEO-Diner op 6 juni as. welke plaats zal vinden bij de Goese Golf te Goes!

Voor de liefhebbers starten we om 15:00 uur met een golfclinic en vanaf 17:00 uur met de ontvangst van onze partners en nemen je met een inspirerend programma, onder het genot van een walking dinner, graag mee in alle actualiteiten rondom het programma van Zeeland Connect. Rond de klok van 21:00 uur sluiten we deze bijeenkomst gezamenlijk af.

Deze bijeenkomst is gratis voor onze leden. Mocht je onverhoopt nog geen partner van Zeeland Connect zijn, dan worden de kosten voor dit CEO-diner (á €200,-) aan je gefactureerd. Mocht je besluiten voorafgaand aan (of tijdens) het CEO-diner alsnog lid te worden van Zeeland Connect, dan is het CEO-diner kosteloos en ontvang je hiervoor geen aparte factuur.  

Tijdens het Walking Diner worden 5 gangen geserveerd. Deze bestaan uit een soepje (vegetarisch), rundertataki, truffelrisotto (vegetarisch), gebakken zalmmootje en een ijsdessert.
Via deze registratie ga je akkoord met de voorwaarden.

Voorwaarden:

Toestemming gebruik beeldmateriaal

Tijdens het jaarcongres maken wij foto’s en video-opnamen. Door je te registreren voor dit evenement, ga je ermee akkoord dat op 6 juni tijdens het CEO-Dinner foto’s en video’s van je gemaakt mogen worden door Zeeland Connect voor publicatie op de website www.zeeland-connect.nl en LinkedIn-pagina www.linkedin.com/company/zeeland-connect.

Gratis toegang voor leden

Dankzij onze partners kunnen wij dit event gratis aanbieden voor onze leden. We attenderen je erop dat jouw aanmelding niet vrijblijvend is. Op basis van het aantal geregistreerde aanmeldingen kopen wij eten en drinken in. No shows betekent dat we eten moeten weggooien. Dit past niet in ons duurzame beleid.

Is je organisatie geen lid, dan betaal je € 200,- excl. BTW. Je ontvangt hiervoor een factuur.