TEST HOMEPAGE

Zeeland Connect verbindt overheden, bedrijfsleven en kennisinstellingen met als doel om de logistiek in Zeeland te versterken.

NIEUWSBRIEF

[mc4wp_form id=”466″]

Maak kennis met Zeeland Connect

Zeeland Connect is er voor Logistiek Zeeland, wij organiseren regelmatig kennissessies en netwerkbijeenkomsten.

Actueel

Verladerskring Noord bezoekt DSV

Verladerskring Noord bezoekt DSV

Verladerskring Noord bezoekt DSV - Global Transport and LogisticsGisteren was de allereerste bijeenkomst van de nieuwe verladerskring `Noord` bij DSV Solutions in Tholen. Rob Spruit kende het concept van de verladerskring uit zijn Heros Sluiskil B.V. tijd en was meer...

Digitalisatie met de eCMR van TransFollow

Digitalisatie met de eCMR van TransFollow

Kotra Logistics: Voorop in Digitalisatie met de eCMR van TransFollowKotra Logistics, een marktleider op het gebied van transport, opslag en handling van verse en diepgevroren levensmiddelen, maakt al sinds 2022 gebruik van de eCMR van TransFollow. Met de eCMR zetten...

Nieuws overzicht

Werkboek integrale innovatie- & veranderaanpak

Download hier gratis het werkboek (PDF)

Verhoog de innovatiekracht binnen uw organisatie. Download hier gratis het Zeeland Connect Werkboek integrale innovatie- & veranderaanpak.

Wat speelt er allemaal in logistiek Zeeland?

Hoe bereid ik me voor op klimaat neutraal ondernemen?

Hoe maak ik mijn wagenpark zero emissie?

Hoe bepaal ik mijn carbon footprint?

Hoe kom ik in contact met andere ondernemers met dezelfde vragen?

Innovatielijnen

Om Logistiek Zeeland voor te bereiden op de toekomst zijn vier Innovatielijnen gedefinieerd waarbinnen projecten worden ontwikkeld en uitgevoerd: Logistieke Stromen en Verbindingen, Zero Emission Logistiek, Digitalisering en Robotisering en Autonoom Transport .

Logistieke stromen & verbindingen

Zero Emission Logistiek

Digitalisering & Robotisering

Autonoom Transport

Dare2Share

Binnen de vier Innovatielijnen wordt o.a. gebruik gemaakt van het Dare2Share project principe: Dare2Share ondersteunt ondernemers bij het op starten van het innovatieproces voor een concrete verbetering die zij binnen hun eigen bedrijf willen realiseren.