TIP-ronde bezoek Euro-Mit Staal

DARE2SHARE // TALENT INNOVATION POOL – Live bijeenkomst TIP bij Euro-Mit Staal

De derde bijeenkomst van deze TIP-ronde vond plaats bij Euro-Mit Staal B.V.. Mark Jansen en Daniel Blajic-Kik legden uit waarom het Japanse bedrijf Mitsui & Co in het verleden juist voor Vlissingen heeft gekozen en hoe het bedrijf zich in de afgelopen jaren flink heeft ontwikkeld. EMS is gespecialiseerd in het snijden van Grain Oriented Electrical Steel. Met een diverse machines worden kilometers staal vanaf de master coils in gewenste maten gesneden, verpakt en klaargemaakt voor transport naar Europa en daarbuiten.

De snijkwaliteit van EMS wordt gezien als een leidende norm in deze branche en dus staat kwaliteit erg hoog op de agenda om toch die ‘best in class’ te blijven. Student Niels Sluijs deed onderzoek naar 100% leverbetrouwbaarheid. Want zelfs als je 99,97% behaalt is er nog ruimte voor verbetering. We sloten af met een rondleiding: weer al zo’n bedrijf in Zeeland waar mooie dingen gebeuren!

Wil je ook deelnemen aan TIP? De laatste TIP-ronde start in september 2022. Voor meer informatie neem je contact op met Remco de Rijke (remcoderijke@impulszeeland.nl).

 

𝘋𝘦𝘻𝘦 𝘣𝘪𝘫𝘦𝘦𝘯𝘬𝘰𝘮𝘴𝘵 𝘪𝘴 𝘰𝘯𝘥𝘦𝘳𝘥𝘦𝘦𝘭 𝘷𝘢𝘯 𝘋𝘢𝘳𝘦2𝘚𝘩𝘢𝘳𝘦 𝘦𝘯 𝘸𝘰𝘳𝘥𝘵 𝘮𝘦𝘥𝘦 𝘮𝘰𝘨𝘦𝘭𝘪𝘫𝘬 𝘨𝘦𝘮𝘢𝘢𝘬𝘵 𝘥𝘰𝘰𝘳 𝘩𝘦𝘵 𝘌𝘶𝘳𝘰𝘱𝘦𝘦𝘴 𝘍𝘰𝘯𝘥𝘴 𝘷𝘰𝘰𝘳 𝘙𝘦𝘨𝘪𝘰𝘯𝘢𝘭𝘦 𝘖𝘯𝘵𝘸𝘪𝘬𝘬𝘦𝘭𝘪𝘯𝘨, 𝘩𝘦𝘵 𝘙𝘪𝘫𝘬, 𝘥𝘦 𝘗𝘳𝘰𝘷𝘪𝘯𝘤𝘪𝘦 𝘡𝘦𝘦𝘭𝘢𝘯𝘥 𝘦𝘯 𝘗𝘳𝘰𝘷𝘪𝘯𝘤𝘪𝘦 𝘓𝘪𝘮𝘣𝘶𝘳𝘨