TIP-ronde bezoek Kelvion

DARE2SHARE // TALENT INNOVATION POOL โ€“ Live bijeenkomst TIP bij Kelvion

Weer een interessant bezoek bij een deelnemer van de Dare2Share TIP-ronde over procesoptimalisatie! Kelvion is een fabrikant van warmtewisselaars voor toepassingen in de industrie. Leuk om te weten dat zij bijvoorbeeld leverancier zijn voor de installatie in de skihal in Dubai of koelingen leveren voor Google data centres.

Paul Plasmans vertelde hoe Kelvion bezig is met continuous improvement (logistieke theorie in de praktijk). Niet top-down, want initiatieven komen vanuit de medewerkers zelf en hierdoor worden ze breed gedragen in de organisatie. Betere werkplekken en een schonere fabriek leiden tot een hogere productiviteit en minder afval. Een systeem waar brons, zilver en goud de mate van tijdsbesparingen aangeven. En resultaten worden beloond.
ย 
Student Wassim Korichi heeft onder andere onderzoek gedaan naar welke handelingen in het proces waarde toevoegen en welke niet. Kelvion had voor zijn stage al een proces gedigitaliseerd, Wassim heeft hier vervolgens een analyse van gemaakt. Hierdoor heeft sales een betere input, waardoor de orderdesk de correctheid van de orders heeft kunnen verhogen aan de voorkant. Een mooie winst voor het bedrijf. Wassim gaat nu hij is afgestudeerd ook bij Kelvion aan de slag, dat bevestigt ook zeker het succes van deze stage!

Wil je ook deelnemen aan TIP? Dit voorjaar starten we weer een nieuwe ronde met onder andere Mawipex, Van Keulen en Euro-Mit Staal. Voor meer informatie neem je contact op met Remco de Rijke (remcoderijke@impulszeeland.nl).

๐˜‹๐˜ฆ๐˜ป๐˜ฆย ๐˜ฃ๐˜ช๐˜ซ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ฌ๐˜ฐ๐˜ฎ๐˜ด๐˜ตย ๐˜ช๐˜ดย ๐˜ฐ๐˜ฏ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ญย ๐˜ท๐˜ข๐˜ฏย ๐˜‹๐˜ข๐˜ณ๐˜ฆ2๐˜š๐˜ฉ๐˜ข๐˜ณ๐˜ฆย ๐˜ฆ๐˜ฏย ๐˜ธ๐˜ฐ๐˜ณ๐˜ฅ๐˜ตย ๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ฅ๐˜ฆย ๐˜ฎ๐˜ฐ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ช๐˜ซ๐˜ฌย ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ฎ๐˜ข๐˜ข๐˜ฌ๐˜ตย ๐˜ฅ๐˜ฐ๐˜ฐ๐˜ณย ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ตย ๐˜Œ๐˜ถ๐˜ณ๐˜ฐ๐˜ฑ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ดย ๐˜๐˜ฐ๐˜ฏ๐˜ฅ๐˜ดย ๐˜ท๐˜ฐ๐˜ฐ๐˜ณย ๐˜™๐˜ฆ๐˜จ๐˜ช๐˜ฐ๐˜ฏ๐˜ข๐˜ญ๐˜ฆย ๐˜–๐˜ฏ๐˜ต๐˜ธ๐˜ช๐˜ฌ๐˜ฌ๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ช๐˜ฏ๐˜จ,ย ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ตย ๐˜™๐˜ช๐˜ซ๐˜ฌ,ย ๐˜ฅ๐˜ฆย ๐˜—๐˜ณ๐˜ฐ๐˜ท๐˜ช๐˜ฏ๐˜ค๐˜ช๐˜ฆย ๐˜ก๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ข๐˜ฏ๐˜ฅย ๐˜ฆ๐˜ฏย ๐˜—๐˜ณ๐˜ฐ๐˜ท๐˜ช๐˜ฏ๐˜ค๐˜ช๐˜ฆย ๐˜“๐˜ช๐˜ฎ๐˜ฃ๐˜ถ๐˜ณ๐˜จ