TIP-ronde Procesoptimalisatie

DARE2SHARE // TALENT INNOVATION POOL – Live bijeenkomst TIP bij Palsgaard

Onze eerste live bijeenkomst van de nieuwe TIP ronde binnen het Dare2Share project is een feit! TIP is een learning community van bedrijven en HBO-studenten. Het komende half jaar richten we ons op digitalisering & procesoptimalisatie. Natuurlijk nemen we ook sociale innovatie en change management mee, want al snel werd duidelijk dat deze thema’s voor de deelnemende bedrijven relevant zijn.

Tijdens de presentatie gaf Joris Dhont inzicht in Palsgaard Netherlands BV en de uitdagingen waar zij voor staan. Aansluitend hebben we een rondleiding gehad. Eva Crombeen en Tobias Zenner hebben vervolgens hun opdracht en bevindingen tot nu toe gepresenteerd. Daarna was er volop ruimte om met elkaar in discussie te gaan en ervaringen uit te wisselen. Al snel werd duidelijk dat hoe verschillend bedrijven ook kunnen zijn, er zijn vergelijkbare uitdagingen en daarom is het juist zo waardevol om samen het gesprek aan te gaan. Want dat is ook waar dit project voor staat: samen van en met elkaar leren. 

Ook deelnemen aan TIP? In het voorjaar van 2022 starten we weer een nieuwe ronde. Voor meer informatie neem je contact op met Remco de Rijke (remcoderijke@impulszeeland.nl). 

 

𝘋𝘦𝘻𝘦 𝘣𝘪𝘫𝘦𝘦𝘯𝘬𝘰𝘮𝘴𝘵 𝘪𝘴 𝘰𝘯𝘥𝘦𝘳𝘥𝘦𝘦𝘭 𝘷𝘢𝘯 𝘋𝘢𝘳𝘦2𝘚𝘩𝘢𝘳𝘦 𝘦𝘯 𝘸𝘰𝘳𝘥𝘵 𝘮𝘦𝘥𝘦 𝘮𝘰𝘨𝘦𝘭𝘪𝘫𝘬 𝘨𝘦𝘮𝘢𝘢𝘬𝘵 𝘥𝘰𝘰𝘳 𝘩𝘦𝘵 𝘌𝘶𝘳𝘰𝘱𝘦𝘦𝘴 𝘍𝘰𝘯𝘥𝘴 𝘷𝘰𝘰𝘳 𝘙𝘦𝘨𝘪𝘰𝘯𝘢𝘭𝘦 𝘖𝘯𝘵𝘸𝘪𝘬𝘬𝘦𝘭𝘪𝘯𝘨, 𝘩𝘦𝘵 𝘙𝘪𝘫𝘬, 𝘥𝘦 𝘗𝘳𝘰𝘷𝘪𝘯𝘤𝘪𝘦 𝘡𝘦𝘦𝘭𝘢𝘯𝘥 𝘦𝘯 𝘗𝘳𝘰𝘷𝘪𝘯𝘤𝘪𝘦 𝘓𝘪𝘮𝘣𝘶𝘳𝘨