Bedrijfsbezoeken Tip ronde bezoek Van Keulen Transport

Tip ronde bezoek Van Keulen Transport

Wie kan zich aansluiten bij
Zeeland Connect?

Ben jij als vervoerder, verlader, logistiek dienstverlener of terminal actief in de logistiek? Of ben je actief in de bouw, productie of een andere sector met een eigen warehouse of voertuigen? Sluit je dan aan bij Zeeland Connect.

Agenda

Bekijk hier onze agenda voor de komende periode

DARE2SHARE // TALENT INNOVATION POOL – Werkbezoek TIP bij Van Keulen Transport

De tweede bijeenkomst van de TIP-ronde vond plaats bij Van Keulen Transport. En deze keer ook een speciaal welkom aan onze nieuwe deelnemer Diverto Technologies BV!

Erik Breure nam ons mee in de geschiedenis van Van Keulen Transport: een transportbedrijf dat gespecialiseerd is in veel verschillende facetten van transport. Het aandeel containers is in de loop van de jaren sterk gegroeid en is nu de belangrijkste tak van sport. Ook o.a. ferrytrucking, groupage, exceptioneel vervoer en bietentransport zijn onderdeel van de diensten. Door de inzet van eigen monteurs wordt de levensduur van de vrachtwagens flink verlengd.

Student Mick doet bij Van Keulen Transport onderzoek naar TMS functies om de planning te optimaliseren. Hij onderzoekt de huidige en gewenste situatie. Natuurlijk zijn er ook de nodige uitdagingen: het gebruik van verschillende portals, klanten die transport orders verschillend aanleveren of manuele invoer van data. Mick neemt al deze zaken mee om Van Keulen van goed advies te voorzien.

Wil je ook deelnemen aan TIP? Momenteel start de werving voor de laatste TIP ronde in september 2022. Voor meer informatie neem je contact op met Remco de Rijke (remcoderijke@impulszeeland.nl).

𝘋𝘦𝘻𝘦 𝘣𝘪𝘫𝘦𝘦𝘯𝘬𝘰𝘮𝘴𝘵 𝘪𝘴 𝘰𝘯𝘥𝘦𝘳𝘥𝘦𝘦𝘭 𝘷𝘢𝘯 𝘋𝘢𝘳𝘦2𝘚𝘩𝘢𝘳𝘦 𝘦𝘯 𝘸𝘰𝘳𝘥𝘵 𝘮𝘦𝘥𝘦 𝘮𝘰𝘨𝘦𝘭𝘪𝘫𝘬 𝘨𝘦𝘮𝘢𝘢𝘬𝘵 𝘥𝘰𝘰𝘳 𝘩𝘦𝘵 𝘌𝘶𝘳𝘰𝘱𝘦𝘦𝘴 𝘍𝘰𝘯𝘥𝘴 𝘷𝘰𝘰𝘳 𝘙𝘦𝘨𝘪𝘰𝘯𝘢𝘭𝘦 𝘖𝘯𝘵𝘸𝘪𝘬𝘬𝘦𝘭𝘪𝘯𝘨, 𝘩𝘦𝘵 𝘙𝘪𝘫𝘬, 𝘥𝘦 𝘗𝘳𝘰𝘷𝘪𝘯𝘤𝘪𝘦 𝘡𝘦𝘦𝘭𝘢𝘯𝘥 𝘦𝘯 𝘗𝘳𝘰𝘷𝘪𝘯𝘤𝘪𝘦 𝘓𝘪𝘮𝘣𝘶𝘳𝘨

Innovatielijnen Zeeland Connect

Logistieke stromen en verbindingen

Zero emissie logistiek

Digitalisering en robotisering

Autonoom transport