Nieuws Uitreiking logistiek prijs Zeeland 2019

Uitreiking logistiek prijs Zeeland 2019

Wie kan zich aansluiten bij
Zeeland Connect?

Ben jij als vervoerder, verlader, logistiek dienstverlener of terminal actief in de logistiek? Of ben je actief in de bouw, productie of een andere sector met een eigen warehouse of voertuigen? Sluit je dan aan bij Zeeland Connect.

Agenda

Bekijk hier onze agenda voor de komende periode

Uitreiking Logistiek Prijs Zeeland 2019

 

John Dane (voorzitter Zeeland Connect) reikte tijdens het jaarcongres de Logistiek Prijs Zeeland 2019 uit.  MSP Onions was voorgedragen en door de Stuurgroep van Zeeland Connect gekozen tot winnaar 2019. Het Zeeuwse familiebedrijf MSP Onions wint een geldbedrag van 5000,- ter besteding aan hun innovatie. De keuze is op MSP Onions gevallen vanwege:

INNOVATIE

De innovatieve interne logistiek van hun nieuw gebouwde fabriek. Een doorbraak op het gebied van foodlogistiek waarbij alle processen volledig geautomatiseerd zijn.

SAMENWERKING

Terwijl ze zelf middenin het proces  van bouwen van hun nieuwe fabriek zaten, zijn ze ook een belangrijk samenwerkingspartner in het Autonoom Transport project.

AMBASSADEUR

MSP Onions fungeert als ambassadeur voor Zeeland op het gebied van innovatieve foodlogistiek.

Over MSP Onions

MSP Onions investeert voortdurend in het verbeteren van de kwaliteit en duurzaamheid. Een natuurproduct is ieder jaar anders en dat vraagt om flexibiliteit en vakmanschap. Innovatie en duurzaamheid zijn de onbetwiste favorieten voor succes.

Daarom heeft MSP Onions de Factory of the Future laten bouwen. Een slimme fabriek waarin machines, software en intelligente netwerken de arbeidsintensieve activiteiten overnemen. De volledige automatisering draagt zorg voor een significant hogere kwaliteit ten opzichte van de rest van de uienmarkt. De prijs-kwaliteitverhouding leveren waar de klant blij van wordt; dat is al jaren het streven binnen het bedrijf. “Invest in quality” is het nieuwe slogan en deze staat hoog in het vaandel!

Innovatielijnen Zeeland Connect

Logistieke Stromen en Verbindingen

Zero Emissie Logistiek

Digitalisering en Robotisering

Autonoom Transport