Van Keulen Transport 80 jaar

Van Keulen Transport 80 jaar

Gisteren vierde Van Keulen Transport uit Middelburg een bijzondere mijlpaal in zijn geschiedenis, namelijk het 80-jarig jubileum van het bedrijf. De trots straalde er vanaf bij wim keulen van, Edwin van Keulen, Erik Breure en het hele team van Van Keulen Transport. En terecht, want zo’n mooie mijlpaal moet je vieren!

Namens Zeeland Connect waren Cees-Willem Koorneef, Remco de Rijke en Rick Suurmond aanwezig om de felicitaties over te brengen. De feestelijke middag startte met een presentatie van DAF door Hans van den Boom, die vertelde over de visie van DAF op het gebied van elektrificatie en waterstof

Voor deze gelegenheid was de loods omgetoverd tot bruin café, dat na de presentatie volliep met gasten die samen met de familie van Keulen en Erik Breure afscheid namen van Wim van Keulen.

Ondertussen werd er buiten een BBQ voorbereid en werden gasten getrakteerd op gerookte zalm en broodje bal met friet.

Het jubileumfeest was een mooie gelegenheid voor medewerkers, partners en klanten om samen te komen en herinneringen op te halen aan de vele mijlpalen en successen die het bedrijf in de afgelopen 80 jaar heeft bereikt. Namens het team van Zeeland Connect wensen we jullie nog veel van deze mooie jaren toe!