Varen en netwerken op 29 september

Wat hebben agrifood, binnenvaart en Zeeland met elkaar te maken? Dat kom je te weten tijdens het netwerkevent dat North Sea Port, Invest in Zeeland, Zeeland Connect en Nederland Distributieland op 29 september voor jou organiseren in Vlissingen. Onder het genot van een hapje, een drankje en goed gezelschap luister je naar boeiende sprekers, terwijl je al varend kennis maakt met de haven van Vlissingen. Reserveer je de datum vast in je agenda?!

Voorlopig programma

13.30 uur:
Inloop en registratie

14.00 uur:
Tijdens een inhoudelijk programma onder leiding van Remco Buurman van Nederland Distributieland laten Daan Schalck van North Sea Port en Remco de Rijke van Impuls met behulp van aansprekende voorbeelden (Agrifood+ Express) je zien hoe samenwerking leidt tot duurzamere, maar tegelijk economische voordelen. Ook krijg je een beeld van de kansen die de haven biedt met o.a. de ontwikkeling van container terminal(s) en de Schelde-Seine verbinding. 

Erik van der Ham van Verbrugge, Fred Compeer van Lineage, Mitchel Spaans van Access World en Martien Burger van Supermaritime geven je tijdens de rondvaart inzicht in de mogelijkheden van de haven van Vlissingen.

14.45 uur:
Vertrek rondvaart door de Zeeuwse haven onder het genot van een hapje en een drankje

16.30 uur:
Aanmeren schip en einde programma

Vanaf half augustus kun je je aanmelden voor deze netwerkbijeenkomst. Reserveer nu vast de datum!