Duurzaamheidsbeurs 2 februari Terneuzen met Johnny Nijenhuis

Duurzaamheidsbeurs

Op donderdag 2 februari organiseert gemeente Terneuzen in de CO3-Campus in Terneuzen een Duurzaamheidsbeurs voor inwoners en ondernemers. Vanuit het OPZuid Zero Emissie Transport-project zijn wij daar ook aanwezig, met niemand minder dan Johnny Nijenhuis! 

Programma

Het programma is gericht op het informeren van inwoners en ondernemers. De informatiemarkt is open van 15.00 uur tot 20.30 uur. Daarnaast zijn er drie rondes werksessies en diverse presentaties. Let op: er kunnen nog wijzigingen plaatsvinden in het programma.

15.00 uur: Opening Duurzaamheidsbeurs door wethouder Laszlo van de Voorde. Presentatie 1: De weg naar een duurzame toekomst

16.10 – 17.10 uur: Ronde 1 werksessies en presentatie 2: Duurzame energiebronnen

17.20 – 18.20 uur: Ronde 2 werksessies en presentatie 3: Alternatieve voeding

18.30 – 19.30 uur: Ronde 3 werksessies en presentatie 4: Zero emissie Transport Zeeland invites Johnny Nijenhuis

19.45- 20.45 uur: presentatie 5: Verduurzaming industrie

20.30 uur: Afsluiting informatiemarkt

20.45 – 21.00 uur presentatie 6: Met het oog op morgen

21.00 – 22.00 uur: Netwerkbijeenkomst voor ondernemers

Naast deze mogelijkheid om de presentatie van Johnny Nijenhuis bij te wonen, kun je diezelfde ochtend en middag ook in Vlissingen bij Impuls Zeeland terecht. Je kunt dan in een 1-op-1 sessie of tijdens een rondetafelgesprek met Johnny sparren. Meer info vind je hier.

Waarom deze duurzaamheidsbeurs?

Laszlo van de Voorde, wethouder transities klimaat en duurzaamheid geeft antwoord op deze vraag: “Collega-wethouder Jurgen Vervaet en ik kijken enorm uit naar dit evenement. Duurzaamheid, energietransitie en -besparing, klimaatadaptatie: iedereen is er op de een of andere manier mee bezig. Soms omdat het moet, soms omdat het je leefomgeving ook prettiger kan maken. Als gemeente hopen we onze ondernemers en inwoners te informeren en te inspireren met deze duurzaamheidsbeurs. Ons college heeft de ambitie dat Terneuzen koploper wordt bij de transitie naar een duurzame toekomst. Daarvoor zijn we op veel vlakken bezig. Daar hebben we ook inwoners en bedrijven bij nodig. Wij zien u daarom graag op de Duurzaamheidsbeurs Terneuzen 2023!”

Meer informatie

Meer informatie en het voorlopige programma vind je op www.terneuzen.nl/duurzaamheid.