Zero - Emission Truck Academy

Zero-Emission Truck Academy
De snelste weg naar verheldering

Elke transport-professional krijgt te maken met de transitie van diesel naar elektrisch en/of waterstof. Om hierover de juiste besluiten te kunnen nemen is gedegen kennis van het allergrootste belang. Daarom gaat Zeeland Connect de Zero-Emission Truck Academy organiseren waarbij u in 5 trainingsdagen leert over de weg naar zero emissie in het transport.

Na het volgen van de Academy weet u:

Voldoende om verantwoorde beslissingen te nemen over de verduurzaming van uw wagenpark. Alle aspecten komen aan bod: Zero-emissie voertuigen (elektrisch en waterstof); kW en kWh; laadinfra met benodigde netwerkaansluiting (KVA’s); energie (opwekking, opslag en management); ritplanning; kosten en opbrengsten (TCO vergeleken met dieselvoertuigen) en subsidies.

DOELGROEP:
Verantwoordelijken voor voertuigen- en/of energieinkoop binnen uw bedrijf.

OPZET
5x middag en avond, op een locatie die 
centraal ligt voor de deelnemers.

AANPAK:
Per trainingsdag 4 blokken van 1,5 uur door verschillendentrainers gegeven. Regelmatig komt een externe expert een blok verzorgen

START
Begin 2023. Kijk op de site 
www.hcnp.nl voor de details.

Belangstelling?
Zeeland Connect, Stedin en de Provincie Zeeland overwegen om masterclasses voor de transport-
sector en logistieke sector te organiseren. De bedrijven staan voor een enorme opgave om nieuwe voertuigen aan te schaffen die voldoen aan de toekomstige eisen. Het aankoopproces is enorm veranderd. We zien in de praktijk dat er bij veel bedrijven de kennis en informatie ontbreekt om de juiste beslissingen op het juiste moment te nemen. Na afloop van de 5 bijeenkomsten weet u
De eerder genoemde instellingen zijn bereid om de door HCNP bedachte masterclasses op diverse locaties in Zeeland te organiseren. Graag willen wij vooraf weten of er voldoende belangstelling is. Indien u geïnteresseerd ben wilt u dit dan op de onderstaande lijst invullen.

Ja!

Informeer mij nader over de Masterclasses: info@zeeland-connect.nl