Nieuws Lunchsessie Rijkswaterstaat

Lunchsessie Rijkswaterstaat

Wie kan zich aansluiten bij
Zeeland Connect?

Ben jij als vervoerder, verlader, logistiek dienstverlener of terminal actief in de logistiek? Of ben je actief in de bouw, productie of een andere sector met een eigen warehouse of voertuigen? Sluit je dan aan bij Zeeland Connect.

Agenda

Bekijk hier onze agenda voor de komende periode

Onderhoudsopgave Rijkswaterstaat in Zeeland – 31 mei

Er wordt de komende jaren fors geïnvesteerd in het onderhoud van Zeeland. Maar liefst 28 bruggen, sluizen, wegen en waterwerken gaan op de schop. Een noodzakelijke en belangrijke investering in de bereikbaarheid van onze provincie!Maar deze opgave gaat ook gepaard met de nodige overlast. VNO-NCW Zeeland organiseert op woensdag 31 mei een lunchbijeenkomst over de trajecten die de komende jaren onderhouden gaan worden, zoals de Haringvlietbrug en de afsluiting van de Vaketunnel in het najaar van 2023. Het netwerk van Zeeland Connect is hierbij van harte welkom!Eric Eussen, programma manager bij Rijkswaterstaat, is gevraagd om ons mee te nemen in de ins en outs van deze grote operatie. Ook Robin Wisse, districtshoofd-noord bij Rijkswaterstaat Zee en Delta, zal spreken over de gehele renovatie opgave die er ligt in Zeeland voor de komende jaren. Uiteraard is er gelegenheid om vragen te stellen. Datum: woensdag 31 mei

Locatie: Landlust, Landlustweg 1 Nieuwdorp

Eigen bijdrage: EUR 19,95 excl. BTW per persoon. Je ontvangt hiervoor een factuur.Programma

11.45 u inloop

12.00 u start plenaire gedeelte

13.00 u lunchbuffet en netwerkgelegenheid 

14.00 u einde bijeenkomstAanmelden

Meld je aan via info@zeeland-connect.nl (i.v.m. catering graag uiterlijk donderdag 25 mei) Heb je nu al een vraag aan de sprekers? Geef dit dan door aan ons, net als eventuele dieetwensen of allergieën. 

Graag tot ziens op 31 mei!namens Erik van Oosten,

Regiomanager VNO-NCW Zeeland

Innovatielijnen Zeeland Connect

Logistieke Stromen en Verbindingen

Zero Emissie Logistiek

Digitalisering en Robotisering

Autonoom Transport