Bedrijfsbezoeken Netwerkbijeenkomst wegtransport Adri&Zoon 

Op bezoek bij Adri & Zoon op 30 mei

Wie kan zich aansluiten bij
Zeeland Connect?

Ben jij als vervoerder, verlader, logistiek dienstverlener of terminal actief in de logistiek? Of ben je actief in de bouw, productie of een andere sector met een eigen warehouse of voertuigen? Sluit je dan aan bij Zeeland Connect.

Agenda

Bekijk hier onze agenda voor de komende periode

Rondleiding bij Adri & Zoon op 30 mei

30 mei waren we op bezoek bij Adri & Zoon Yerseke voor een uitstekend verzorgde netwerkbijeenkomst en rondleiding in het bedrijf.

Patrick Schipper zette voor ons verschillende subsidiemogelijkheden op een rijtje.

Tijdens de sessie over data gedreven ondernemen legde Wout van den Heuvel uit hoe deze aanpak werkt en wat dit specifiek voor jouw bedrijf kan betekenen. Wout benadrukte het belang van een goed inzicht en overzicht over het IT-landschap van een bedrijf. Het kennen van de digitale conditie van je onderneming helpt bij het maken van de juiste strategische stappen. Logistiek Digitaal, een samenwerkingsverband tussen Transport en Logistiek Nederland en evofenedex, biedt hiervoor sectorspecifieke scans en persoonlijk advies om het bedrijfsleven te ondersteunen.

Vervolgens kleedden we ons “warm” aan om een kijkje te nemen in de gekoelde productie- en fileerafdeling.

Laurens Elenbaas van Carrosserie Elenbaas demonstreerde de nieuwe trailer met de speciaal ontworpen koel- en vriesdistributie. De trailer is verbonden met de Carrier LYNX telematica, waarmee op afstand de temperatuur gemonitord en indien nodig, aangepast kan worden.
Eric Oude Bennink van Carrier Refrigeration ging de diepte in met een presentatie over het duurzame koelsysteem.

Dank aan het team van Adri & Zoon voor de uitnodiging: Sjaak van der Jagt | Mirrin van Sluijs | Thijs Barendrecht | Jacco van Burg.

Innovatielijnen Zeeland Connect

Logistieke stromen en verbindingen

Zero emissie logistiek

Digitalisering en robotisering

Autonoom transport

© IBC Communicatie 2024 voor Zeeland Connect