Nieuws Opening eerste Clean Energy Hub van Zeeland

Opening eerste Clean Energy Hub van Zeeland

Wie kan zich aansluiten bij
Zeeland Connect?

Ben jij als vervoerder, verlader, logistiek dienstverlener of terminal actief in de logistiek? Of ben je actief in de bouw, productie of een andere sector met een eigen warehouse of voertuigen? Sluit je dan aan bij Zeeland Connect.

Agenda

Bekijk hier onze agenda voor de komende periode

Opening eerste Clean Energy Hub in Zeeland bij Shell station Afslag Rilland

Een feestelijk moment op donderdag 26 januari in Rilland! Want daar is de eerste Clean Energy Hub van Zeeland geopend. Wim Van Gorsel en dochter Linda verrichtten samen met gedeputeerde Jo-Annes de Bat en wethouder Nico van der Hoest van gemeente Reimerswaal de opening.

Shell station Afslag Rilland is het eerste station in Zeeland waar je HVO100 Renewable Diesel aan de pomp kunt tanken én waar je met 300 kW kunt snelladen. Dat moest natuurlijk even uitgeprobeerd worden!

Beschikt jouw station over minimaal 2 alternatieve, duurzame energiebronnen en wil je in aanmerking komen voor het CEH-label? Vraag meer info op bij Remco de Rijke (remcoderijke@impulszeeland.nl).

Shell station Afslag Rilland is partner van het project Zero Emissie Transport. Dit project wordt mede mogelijk gemaakt door het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling, het Rijk en de Provincie Zeeland, in het kader van OPZuid.

Innovatielijnen Zeeland Connect

Logistieke Stromen en Verbindingen

Zero Emissie Logistiek

Digitalisering en Robotisering

Autonoom Transport