Bedrijfsbezoeken Bezoek Vlaeynatie

Verladerskring bezoekt Vlaeynatie

Wie kan zich aansluiten bij
Zeeland Connect?

Ben jij als vervoerder, verlader, logistiek dienstverlener of terminal actief in de logistiek? Of ben je actief in de bouw, productie of een andere sector met een eigen warehouse of voertuigen? Sluit je dan aan bij Zeeland Connect.

Agenda

Bekijk hier onze agenda voor de komende periode

Verladerskring bezoekt Vlaeynatie

Zeeland Connect organiseert 4x per jaar de Verladerskring Kanaalzone. Een zeer succesvol netwerkmoment: tijd om elkaar te ontmoeten en we delen ontwikkelingen met elkaar. Het is altijd goed om van elkaar op de hoogte te zijn wat er speelt. Uitdagingen zijn er in de logistiek genoeg: congestie in de grote zeehavens, personeelstekorten, digitalisering, verduurzaming etc. Ook zien we wat de invloed is van bijvoorbeeld de oorlog in Oekraïne. Heel interessant om dingen van en met elkaar te delen. 
Vanuit de verladers was de vraag gekomen om weer eens bij elkaar op bezoek te gaan. Daar geven we graag gehoor aan: we zijn op bezoek geweest bij Vlaeynatie BV. Bijzonder om te zien wat er in zo’n korte tijd is ontwikkeld. Voor 2015 was het nog een groot grasveld en nu is Vlaeynatie ontwikkeld tot een sterke logistieke speler in Zeeland. En plannen voor de toekomst zijn er nog genoeg. Dank voor de ontvangst Tim Borteel & Evelien Putman en de interessante rondleiding!

Innovatielijnen Zeeland Connect

Logistieke stromen en verbindingen

Zero emissie logistiek

Digitalisering en robotisering

Autonoom transport