Bedrijfsbezoeken Verladerskring Noord bij DSV 

Verladerskring Noord bij DSV 

Wie kan zich aansluiten bij 
Zeeland Connect?

Ben jij als vervoerder, verlader, logistiek dienstverlener of terminal actief in de logistiek? Of ben je actief in de bouw, productie of een andere sector met een eigen warehouse of voertuigen? Sluit je dan aan bij Zeeland Connect.

Agenda

Bekijk hier onze agenda voor de komende periode

Verladerskring Noord bezoekt DSV – Global Transport and Logistics

Gisteren was de allereerste bijeenkomst van de nieuwe verladerskring `Noord` bij DSV Solutions in Tholen. Rob Spruit kende het concept van de verladerskring uit zijn Heros Sluiskil B.V. tijd en was meer dan bereid, in zijn nieuwe functie bij DSV, Zeeland Connect weer te ontvangen. DSV is in 1976 opgericht uit 10 transportbedrijven en is inmiddels uitgegroeid tot een van de grootste logistiek dienstverleners ter wereld met meer dan 9 miljoen m2 opslag en 500 locaties in meer dan 50 landen. Belangrijke sectoren zijn retail, automotive, energy en healthcare. Het warehouse in Tholen heeft een capaciteit van 94.000 m2., heeft 250 medewerkers en biedt opslag aan goederen uit de retail, food en elektronica. 

Deze bijeenkomst was ook vooral kennismaken met elkaar, maar ook spraken we over uitdagingen die er zijn in de sector, bijvoorbeeld duurzaamheid, hoge loonkosten vs. automatisering en veiligheid. Rob Spruit en Bas Fraanje gaven een rondleiding door het warehouse. Het smaakte naar meer, over 3 maanden is de tweede bijeenkomst en zijn we te gast bij Alternate Nederland, waar we ook verder met elkaar in gesprek gaan rond het thema veiligheid. Ben je verlader in Zeeland en wil je hierbij zijn? Meld je dan aan!

Meer weten over DSV Tholen: https://www.dsv.com/nl-nl 

Met Rob Spruit & Bas Fraanje | Nico Bommelje van Alternate Nederland | Wilhelm Verton van Omoda | Tino Domenie van Lamb Weston EMEA | Martin Westdorp van HEMI | Angelique Buys van Vlaeynatie BV | Jean Ruinard van North Sea Port | Arjon Copper van Provincie Zeeland | Mariko Rouw & Remco de Rijke.

Innovatielijnen Zeeland Connect

Logistieke stromen en verbindingen

Zero emissie logistiek

Digitalisering en robotisering

Autonoom transport

Adres:

Zeeland Connect
Edisonweg 37 D1,
4382 NV Vlissingen

© IBC Communicatie 2024 voor Zeeland Connect