Bedrijfsbezoeken Verladerskring bij Ravago 

Verladerskring bij Ravago

Wie kan zich aansluiten bij 
Zeeland Connect?

Ben jij als vervoerder, verlader, logistiek dienstverlener of terminal actief in de logistiek? Of ben je actief in de bouw, productie of een andere sector met een eigen warehouse of voertuigen? Sluit je dan aan bij Zeeland Connect.

Agenda

Bekijk hier onze agenda voor de komende periode

Verladerskring Kanaalzone bezoekt Ravago Terneuzen

De verladerskring Kanaalzone komt 4x per jaar bij elkaar. Voor de laatste bijeenkomst van 2023 waren we op bezoek bij Ravago Logistic Terneuzen B.V.. Ravago heeft 3 locaties in Terneuzen: Savoyaardsweg, Herbert H. Dowweg en on site bij DOW op het terrein. Ravago is wereldwijd actief in de polymeren & elastomeren (plastic korrels), in de chemie voor toepassing van verf, industrie, food en pharma en ook in building solutions voor diverse folies en isolaties en verzorgen hiervan productie en distributie. In Terneuzen zijn er ca. 135 medewerkers actief in met name het verpakken en verladen van polyethylene granulaten. De Herbert H. Dowweg locatie is dedicated gericht op DOW. Uniek hierbij is de directe pijplijn verbinding (middels waterconveying) van 1,5 km voor het transport van plastic korrels tussen DOW en Ravago. Hiermee worden ca. 30.000 truckbewegingen per jaar voorkomen. 

Vast punt op de agenda tijdens onze bijeenkomsten is het rondje langs de velden. We spraken met elkaar over volumes, verduurzaming en transport. Bart Smet en Christian Brakman gaven een rondleiding over het terrein. Bedankt voor de leuke en interessante ochtend! In 2024 komen we weer 4x bij elkaar. 

Houd onze socials in de gaten. In 2024 wordt er ook een verladerskring opgezet in “Midden-Zeeland” en “Noord-Zeeland”. 

Met Bart Smet en Christian Brakman van Ravago Logistic Terneuzen B.V. | Gino van Goethem van Ovet BV | Wilco de Zwart van Outokumpu | Hanna Dekker van ICL Group | Tom Tissink van Yara International | Ed Bobelyn van Dow | Mariko Rouw van Zeeland Connect | Rick Suurmond & Remco de Rijke van Impuls Zeeland

Innovatielijnen Zeeland Connect

Logistieke stromen en verbindingen

Zero emissie logistiek

Digitalisering en robotisering

Autonoom transport

Adres:

Zeeland Connect
Edisonweg 37 D1,
4382 NV Vlissingen

© IBC Communicatie 2024 voor Zeeland Connect