Nieuws Agrifood Express in magazine evofenedex

Agrifood Express in magazine evofenedex

Wie kan zich aansluiten bij
Zeeland Connect?

Ben jij als vervoerder, verlader, logistiek dienstverlener of terminal actief in de logistiek? Of ben je actief in de bouw, productie of een andere sector met een eigen warehouse of voertuigen? Sluit je dan aan bij Zeeland Connect.

Agenda

Bekijk hier onze agenda voor de komende periode

AgriFood+ Express is een duurzame oplossing over het water tussen Vlissingen, Rotterdam en Lelystad.  Ondernemersvereniging evofenedex, het netwerk van Nederlandse handels- en productiebedrijven met een logistieke of internationale operatie, besteedde in het magazine aandacht aan ons gezamenlijk initiatief! Je leest het artikel hier: https://www.zeeland-connect.nl/publicaties/ 

Met de Joint Corridor AgriFood+ Express tussen Vlissingen, Rotterdam en Lelystad worden krachten gebundeld, hoeven er geen lege containers rond te gaan en wordt actief gewerkt aan duurzaamheid. In het artikel zijn Erik Waterman van Waterman Onions B.V.Ronald Dees van McCain Foodservice HollandGrant Pinkney van CTU bv, Fred Compeer van Kloosterboer en Ton Mooren van evofenedex aan het woord.

Meer info of zelf ook je lading vervoeren via de AgriFood+ Express? Neem contact op met:

Regio Flevoland:
Grant Pinkney, CTU
E-mail: gpinkney@ctu.nl

Regio Zeeland:
Fred Compeer, Kloosterboer
E-mail: fred.compeer@kloosterboer.nl

Joint Corridor:
Remco de Rijke, Zeeland Connect
E-mail: remcoderijke@impulszeeland.nl

Innovatielijnen Zeeland Connect

Logistieke Stromen en Verbindingen

Zero Emissie Logistiek

Digitalisering en Robotisering

Autonoom Transport